PSIB-PSOE
Política 23/07/2022

Negueruela diu que la reestructuració del PSOE "enfortirà" el partit

El socialista ha fet les declaracions en el marc de la reunió de l’actual mandat del Comitè Federal del PSOE

ARA Balears
1 min
Delegació de les Illes Balears al Comitè Federal.

PALMAEl secretari d’Idees i Projecte Polític del PSIB-PSOE, Iago Negueruela, ha valorat positivament la reestructuració del PSOE. Segons ell, “enforteix el partit i el prepara per a aquest any electoral, en què s’espera revalidar la confiança de la ciutadania”. El socialista ha fet les declaracions en el marc de la reunió de l’actual mandat del Comitè Federal del PSOE.

Les paraules de Negueruela s'han sentit durant la intervenció que ha fet en aquest Comitè Federal en substitució de la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol. En el discurs, ha destacat “les polítiques econòmiques que han permès que les Illes Balears siguin la comunitat autònoma amb menys atur i la comunitat amb més ocupació d’Espanya i on 8 de cada 10 llocs de feina són indefinits, gràcies a la reforma laboral”. 

Sobre la reforma laboral, ha insistit que ha permès "que els treballadors i treballadores puguin encarar el futur amb seguretat i amb un lloc de feina estable”, i ha afegit que “s’estan posant en marxa mesures, com l’impost a la banca i les energètiques, perquè amb altres governs es rescatava la banca; ara, es rescata les persones amb els seus beneficis”. 

 Negueruela no ha desaprofitat l'altaveu. Ha celebrar les "polítiques progressistes" del govern espanyol per "enfortir l’economia i mitigar els efectes econòmics i socials de la guerra”: “Estam en un moment en què la situació econòmica és complicada, perquè tot s’està encarint i els preus pugen; però davant d’aquesta pujada de preus, nosaltres apujam el Salari Mínim Interprofessional, les pensions i cream llocs de feina estable”.

stats