Política 27/02/2019

Montse Morlà no optarà a la reelecció com a batlessa de Sant Lluís

Abandona la política municipal però es presentarà com a número nou de la llista de MÉS per Menorca al Consell

Ivan Martín
1 min
Morlà deixa l'etapa política després de 4 intensos anys amb els seus socis de govern.

Sant LluísLa batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà, no es presentarà a la reelecció en els pròxims comicis del 26 de maig. Així ho comunicà aquest dimarts al vespre l'agrupació d'electors de Volem Sant Lluís després de reunir-se en assemblea. En una carta dirigida prèviament als simpatitzants de la formació, Morlà assegura que ha pres una decisió "molt reflexionada i que estava valorant des de fa bastant de temps".

De tota manera, la valoració personal de la mateixa batlessa sobre el transcurs de l'assemblea l'ha acabat de decidir per renunciar a liderar de nou el projecte polític de Volem Sant Lluís. En la reunió, se li va traslladar la idoneïtat de fer una passa enrere i deixar pas a un altre perfil de candidat amb l'objectiu de continuar governant l'Ajuntament. Montse Morlà ha qualificat la seva experiència com a batlessa de "fantàstica i enriquidora, m'ha permès conèixer en primera persona la gestió municipal, així com els deures i les responsabilitats del càrrec".

Així, Montse Morlà abandona la política municipal però es presentarà com a número nou de la llista de MÉS per Menorca al Consell Insular de Menorca. L'arribada de Morlà al Consistori de Sant Lluís inicià en el municipi una etapa d'il·lusió. Gràcies a l'acord amb el PSOE i El Pi, Volem aconseguí desbancar el Partit Popular de la batlia. Malgrat això, l'acord de govern es va trencar fa un any per discrepàncies polítiques i personals entre la batlessa i els representants dels altres partits. En aquests moments, Volem Sant Lluís governa en minoria totes les àrees del Consistori.

stats