Política 05/06/2021

Monedero, a Can Alcover: "Si el PP fos d'esquerres, l'haurien il·legalitzat"

L'ideòleg de Podem ha visitat Palma per donar suport a la candidatura de Ione Belarra per liderar la formació morada

1 min
Juan Carlos Monedero abans de començar l'acte de Podem a Palma.

PalmaL'ideòleg i fundador de Podem, Juan Carlos Monedero, ha afirmat aquest divendres que "si el PP fos d'esquerres, l'haurien il·legalitzat". Durant una visita a Can Alcover, a Palma, per donar suport a la candidatura de Ione Belarra per liderar la formació morada, Monedero ha carregat contra els populars: "Estam en un moment d'alarma democràtica. El PP ha estat capaç de corrompre les institucions robant-les".

També ha criticat que el líder dels populars, Pablo Casado, s'hagi negat a contestar sobre la imputació de María Dolores de Cospedal pel cas Kitchen. Monedero, però, ha aprofitat per disparar contra el PSOE: "Hi ha sectors que volen tornar a les velles receptes", i ha alertat que això generarà més desafecció política i que la gent optarà per donar suport a l'extrema dreta.

A part de les crítiques, Monedero ha assegurat que Belarra aporta la "necessària novetat que reclama una força política que representa l'espai que pot rescatar la democràcia" a Espanya. "És una candidatura femenina, coral, horitzontal, que surt de Madrid i que representa aquesta condició plurinacional que tant costa d'entendre en molts llocs", ha assenyalat.

L'ideòleg ha protagonitzat l'acte de suport amb les diputades del Congrés per Podem Antònia Jover i Lucia Muñoz. Jover ha dit que l'objectiu és "fer créixer" la formació morada a l'Estat i a les Balears, mentre que Muñoz ha comentat que la societat demana "a crits" un lideratge "coral" i "feminista" com el de Belarra.

stats