Política 19/03/2022

Miquel González, nou president de les Noves Generacions del PP de Mallorca

Era l'únic candidat que optava al càrrec

ARA Balears
1 min
Miquel González, nou president de les NG del PP, durant l'acte.

PalmaMiquel González ha estat proclamat aquest dissabte nou president de les Noves Generacions (NG) del PP de Mallorca. Segons ha informat el partit en un comunicat, González, que era l'únic candidat que optava a la presidència, ha rebut el suport unànime dels afiliats que han participat en el IX Congrés de l'organització juvenil.

El nou president de les NG del PP, que és mestre de professió i secretari general de la junta local d'Inca, ha defensat que "les Noves Generacions de Mallorca ha de ser la veu que representi tots els joves de l'illa amb un discurs polític propi i clar". En aquest sentit, ha afegit que "els joves necessiten el nostre suport i saber que hi ha una alternativa que es preocupa per ells".

González ha estat acompanyat per la presidenta del PP a les Illes, Marga Prohens; la secretària general de la formació, Sandra Fernández; el president insular, Llorenç Galmés, i el president de la junta de Palma, Jaime Martínez, entre d'altres.

Prohens ha animat el nou president juvenil a "dur endavant nous projectes de llibertat" i ha destacat que "duu a la sang la passió i la il·lusió per la política". Per part seva, Galmés ha manifestat que "és important reivindicar les inquietuds i necessitats dels joves d'aquesta illa després de la deixadesa absoluta de Francina Armengol i Catalina Cladera".

stats