Eleccions municipals
Política 04/11/2022

Els militants i simpatitzants de MÉS elegeixen Josep Ferrà com a candidat a la batlia d'Esporles

Més de 200 persones han participat en les primàries que han validat la proposta de Ferrà a la batlia

ARA Balears
1 min
El futur candidat a la batlia d'Esporles, Josep Ferrà, amb l'actual batlessa de la localitat, Maria Ramon.

PalmaL'actual portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, encapçalarà finalment la candidatura de la formació a la batlia d'Esporles, després d'haver estat elegit en el procés de primàries per més del 98% dels militants i simpatitzants de la formació al municipi.

Des del partit ecosobiranista apunten que l'elecció de Ferrà ha suposat "una mobilització ciutadana mai vista" en què la coalició PAS-MÉS per Esporles ha aconseguit la participació de 215 persones en un procés intern. "L'alt índex de participació suposa una fita històrica i confirma l'expectació que genera la seva candidatura", segons ha afirmat el partit en un comunicat.

Una vegada coneguts els resultats, Ferrà ha destacat que "no vol ser el candidat d'un partit, sinó que vol ser el candidat d'un poble", al mateix temps ha expressat que al seu partit "són gent amb arrels, però també amb ales per imaginar el millor poble i convertir-lo en un poble per a molts i no per a uns pocs". Així mateix, durant l'assemblea, l'aspirant al govern municipal ha remarcat la importància que Esporles tingui "una agenda política que doni resposta a les necessitats del municipi i especialment dels que més ho necessiten, com són els joves i la gent major".

En l'assemblea que ha ratificat l'elecció de Ferrà hi han participat nombrosos càrrecs orgànics i institucionals de MÉS per Mallorca que han fet costat a l'actual portaveu parlamentari. Entre d'altres, Ferrà ha estat acompanyat pel senador Vicenç Vidal i la consellera d'Afers Socials, Fina Santiago. L'acte, però, ha aprofitat també per retre homenatge la vigent batlessa d'Esporles, Maria Ramón, que deixa el càrrec després de dotze anys (4 anys de regidora i 8 de batlessa).

stats