Política11/12/2013

El govern espanyol espera recaptar 32.000 milions addicionals el 2014 gràcies a l'augment d'impostos

Aquesta xifra s'obtindrà a partir del recaptació de l'IRPF, l'IVA i l'impost de societats, segons explica el director general de Tributs, Diego Martín-Abril

Europa Press

BarcelonaEls increments d'impostos aprovats pel govern espanyol els últims dos anys permetran a l'Estat recaptar 32.000 milions d'euros addicionals l'any 2014, segons ha assegurat avui el director general de Tributs, Diego Martín-Abril. D'aquest xifra, 6.800 milions s'aconseguiran pels canvis en l'IRPF; 9.000 milions, per les mesures relacionades amb l'impost de societats; i una mica més de 10.000, pel canvi de l'IVA.

Martín-Abril ha destacat, en unes jornades organitzades per la Fundación de Cajas de Ahorros, el que considera l'esforç del govern de Mariano Rajoy per fer front a quatre grans problemes de l'economia espanyola: el dèficit, el frau, l'excés d'endeutament i la necessitat d'afavorir el creixement econòmic, segons el seu criteri.

Cargando
No hay anuncios

També ha ressaltat algunes de les iniciatives per impulsar el creixement, com el foment de les activitats emprenedores. Per tal d'aconseguir-ho, s'ha creat una comissió d'experts que presentarà les seves propostes el febrer de 2014. El director general de Tributs no n'ha volgut avançar cap més detall.