Política 05/03/2019

MÉS i Podem es presenten junts a les eleccions municipals de Calvià

Marga Plomer encapçalarà la candidatura pel partit morat i Rafel Sedano, actual coordinador i regidor dels sobiranistes calvianers, repetirà

Ara Balears
1 min
Els candidats Marga Plomer i Rafel Sedano

PalmaMÉS i Podem es presentaran junts a les eleccions municipals de Calvià, després d'arribar a un acord per "impulsar una candidatura unitària de forces i persones progressistes", segons expliquen els sobiranistes en un comunicat. En principi, només formaran part de la coalició aquestes dues agrupacions, però mantenen la porta oberta a la participació i suma d'altres forces polítiques.

La número u de la llista de Podem, Marga Plomer, encapçalarà la coalició com a candidata a la batlia del municipi. El coordinador de MÉS per Calvià i actual regidor a l'Ajuntament, Rafel

"Una altra manera de fer política és possible i ja s'ha demostrat als ajuntaments del Canvi, per això tenim clares les nostres prioritats i per a qui governam: la gent", ha dit Plomer. També ha afirmat que "junts podem solucionar molts problemes, com la falta d'habitatge i la feina precària", ha destacat la candidata.

Per la seva banda, Rafel

La número dos de MÉS per Mallorca al Parlament, Fina Santiago, ha assegurat que "aquesta aliança i la suma d'altres persones i d'altres forces progressistes és la millor garantia per assegurar que l'Ajuntament de Calvià faci vertaderes polítiques de canvi per a la la gent de tot el municipi i un exemple de cooperació entre les forces i persones d'esquerres".

stats