Política05/03/2019

MÉS i Podem es presenten junts a les eleccions municipals de Calvià

Marga Plomer encapçalarà la candidatura pel partit morat i Rafel Sedano, actual coordinador i regidor dels sobiranistes calvianers, repetirà

Ara Balears

PalmaMÉS i Podem es presentaran junts a les eleccions municipals de Calvià, després d'arribar a un acord per "impulsar una candidatura unitària de forces i persones progressistes", segons expliquen els sobiranistes en un comunicat. En principi, només formaran part de la coalició aquestes dues agrupacions, però mantenen la porta oberta a la participació i suma d'altres forces polítiques.

La número u de la llista de Podem, Marga Plomer, encapçalarà la coalició com a candidata a la batlia del municipi. El coordinador de MÉS per Calvià i actual regidor a l'Ajuntament, Rafel

"Una altra manera de fer política és possible i ja s'ha demostrat als ajuntaments del Canvi, per això tenim clares les nostres prioritats i per a qui governam: la gent", ha dit Plomer. També ha afirmat que "junts podem solucionar molts problemes, com la falta d'habitatge i la feina precària", ha destacat la candidata.

Cargando
No hay anuncios

Per la seva banda, Rafel

La número dos de MÉS per Mallorca al Parlament, Fina Santiago, ha assegurat que "aquesta aliança i la suma d'altres persones i d'altres forces progressistes és la millor garantia per assegurar que l'Ajuntament de Calvià faci vertaderes polítiques de canvi per a la la gent de tot el municipi i un exemple de cooperació entre les forces i persones d'esquerres".