Política09/12/2020

Més per Menorca dona suport al pressupost del Govern de 2021 a canvi de 9 milions per a l'illa

L'acord garanteix el suport íntegre del partit ecosobiranista

Ara Balears

PalmaEl Govern de les Illes Balears ha arribat a un acord amb Més per Menorca per sumar el seu suport al nou projecte de llei de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l’any 2021. L'acord ha arribat després que l'Executiu balear acceptàs destinar 9 milions d'euros més a diferents actuacions previstes a l'illa de Menorca.

Segons ha explicat el Govern balear, a través d'un comunicat, l'acord garanteix el suport íntegre de Més per Menorca als pressuposts i representa "una nova passa en l'estabilitat" que aporten els nous comptes i la seva aprovació definitiva. A més, la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, ha remarcat que aquest acord dona continuïtat a l'acord d'investidura amb aquest grup a l'inici de la legislatura.

Cargando
No hay anuncios

Els nous pressuposts autonòmics per a 2021 mantenen i amplien les inversions previstes a diversos àmbits a través de les esmenes incorporades amb aquest acord, principalment a l'àmbit del transport públic, en infraestructures sanitàries i hidràuliques o per avançar en projectes de nou habitatge públic, com també en matèria de cultura i patrimoni, entre d'altres.