Assemblea General MÉS per Mallorca
Política18/11/2023

MÉS per Mallorca reelegeix Lluís Apesteguia com a coordinador general

Jaume Alzamora revalida el càrrec com a secretari general de la formació

ARA Balears

PalmaMÉS per Mallorca ha reelegit Lluís Apesteguia com a coordinador general i Jaume Alzamora ha revalidat el càrrec de secretari general. La formació ha duit a terme aquest dissabte l'assemblea general a l'EcoMuseu de Montuïri i ha renovat els òrgans. Així mateix, s'ha aprovat l'adhesió d'Independents per Puigpunyent i Galilea i Arrelam Selva.

La formació sobiranista també ha aprovat un pla intern d'igualtat i un protocol contra les violències masclistes. A l’acte hi han assistit representants de l’Obra Cultural Balear, STEI-Intersindical, Més per Menorca, Ara Eivissa, entre d'altres, i també han rebut les salutacions audiovisuals d’Esquerra Republicana, Gent per Formentera, Compromís, BNG i EHBildu. “Enfortim la nostra organització com a eina de transformació social al servei del nostre país per fer front a l’extrema dreta i avançar en drets”, ha assegurat Lluís Apesteguia durant el discurs de clausura de l'assemblea de MÉS per Mallorca.

Cargando
No hay anuncios

Tant Apesteguia com Alzamora han format part de l’única candidatura col·lectiva a la Comissió Permanent, que ha estat votada amb el 85% dels vots. Així, a banda de la reelecció d’Apesteguia com a coordinador general i Alzamora a la Secretaria General, la nova Comissió Permanent inclou Maria Ramon per a la Secretaria d’Organització, Marta Català per a la Secretaria de Finances i Territorial, Ferran Rosa per a la Secretaria de Comunicació, Marta Carrió per a la Secretaria d’Estratègia Política, Mateu Matas Xurí per a la Secretaria de Relacions Polítiques i Rosa Cursach per la Secretaria de Moviments Socials. A més, l’assemblea de MÉS per Mallorca ha aprovat el reglament general i la ponència d’Organització. Pel que fa a la renovació de la Comissió Executiva, amb un total de 17 candidatures, 11 de dones i 6 d’homes, han estat triats: Joana Aina Campomar, Carme Gomila, Sebastià Lliteres, Joan Mas Collet, Ruth Mateu, Miquel Oliver, Biel Payeras, Catalina Trobat i Marta Neus López.

Amb relació al Consell Polític de MÉS per Mallorca, on s’han presentat un total de 17 candidatures, 8 de dones i 9 d’homes, han sortit elegits: Marc Carriquí, Llorenç Carrió, Teresa Caimari, Aina Cànaves, Joan Ferrà, Antoni Fornés, Sebastià Llodrà, Sebastiana Mascaró, Gabriel Mayol, Xisca Mir, Magdalena Obrador, Bàrbara Sastre, Catalina Socias, Tomeu Tugores, Agustina Vilaret i Guillem Villalonga. Finalment, a la Comissió de Garanties i Arbitratge s’han presentat un total de 5 candidatures, 2 de dones i 3 d’homes, i les persones triades han estat: Bel Busquets, Coloma Ferrer, Joan Llodrà, Josep Mallol i Joan Antoni Salas.