Política03/04/2018

MÉS per Mallorca diu que és impresentable que Rajoy deixi els ciutadans de les Illes sense el 75% de descompte del transport aeri

La portaveu de la formació, Bel Busquets, considera que el PP balear o bé diu mentides o bé no té cap tipus d'influència

Ara Balears

PalmaMÉS per Mallorca acusa el govern de Rajoy de presentar uns pressupostos antisocials i recentralitzadors i ha aixecat la veu contra la proposta de pressupost presentada avui al Congrés. La no inclusió del descompte del 75% en els vols entre les Illes i la Península ha centrat una bona part de les crítiques de la formació ecosobiranista.

Cargando
No hay anuncios

"El PP balear ens va dir que seria possible si hi havia nous pressupostos a l'Estat: o ens prenien el pèl o tornen a demostrar que no tenen cap influència a Madrid", ha assegurat la coportaveu Bel Busquets. "Quan la senadora Catalina Soler cridava 'les Illes són meves' al Senat, volia dir que eren seves per perjudicar-les?", ha recordat Busquets.

MÉS per Mallorca ha criticat que l'Estat dediqui milers de milions al transport en altres comunitats autònomes, i en canvi, continuï considerant els ciutadans de les Illes Balears "ciutadans de segona".

Cargando
No hay anuncios

El coportaveu Guillem Balboa també ha assegurat que "és un dels pressupostos més antisocials i recentralitzadors de la història recent". "L'increment més gran es produeix en el Ministeri de Defensa, un clar reflex de la ideologia de qui governa a Madrid", ha declarat. El coportaveu sobiranista ha acabat lamentant que als comptes estatals no s'hi hagi vist una millora del finançament autonòmic "que al cap i a la fi vol dir més doblers per a educació, serveis socials i sanitat" ni del REB que ha de compensar la insularitat de les empreses i els ciutadans illencs.