Política05/08/2020

MÉS per Mallorca insta els ajuntaments a contractar artistes per a les festes d'estiu

El coordinador de la formació, Antoni Noguera, ha assegurat que "és important apostar per mantenir viu el sector cultural"

Ara Balears

PalmaMÉS per Mallorca ha demanat als ajuntaments de l'illa que mostrin més compromís en la contractació del sector cultural a les festes d'estiu perquè, segons el coordinador de la formació, Antoni Noguera, "és important apostar per mantenir viu i dinàmic el sector de la cultura, de la música i de les arts escèniques, i de contractar els artistes amb condicions dignes".

En el comunicat, Noguera ha remarcat que "la crisi del coronavirus és també una oportunitat per redreçar les festes i celebracions patronals d'aquest estiu i donar-los un caire més cultural, que, alhora, ajudi aquest sector".

Cargando
No hay anuncios

Per la seva banda, la secretària de Cultura de l'Executiva de MÉS i també regidora de Cultura d'Andratx, Ruth Mateu, ha explicat que les regidores de MÉS han emprès diverses iniciatives per donar suport al sector cultural, que és "un dels més damnificats a causa de la feblesa estructural que pateix i per no ser considerat un producte de primera necessitat".

En aquest sentit, també s'ha pronunciat la consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, que ha reiterat el seu compromís "per facilitar que la cultura arribi a cada racó de Mallorca". Tant Noguera com Busquets han coincidit que "la cultura és segura" i han recordat la importància de respectar els controls de seguretat i higiene.