Política 31/01/2022

MÉS aposta per "una renovació total" a la direcció d'IB3

El grup aposta per deixar enrere el mandat d'Andreu Manresa per fer front a la internalització

1 min
Miquel Ensenyat aquest dilluns durant la roda de premsa al Parlament

Manca poc temps perquè comencin a posar-se damunt la taula les propostes per a una nova directiva per a IB3, després de la fi del mandat d'Andreu Manresa el mes de desembre passat. El nou consell de direcció s'haurà de votar al Parlament i els grups comencen a dir-hi la seva. MÉS per Mallorca ha assegurat aquest dilluns que aposta per una "renovació total" en la direcció de l'ens i que aquest nou equip sigui el que gestioni el procés d'internalització dels serveis informatius, anunciat fa poc pel Govern.

"Som partidaris que hi hagi una renovació total dins IB3", ha destacat en una roda de premsa el portaveu parlamentari de la formació, Miquel Ensenyat. Mentrestant, els altres partits també s'han pronunciat respecte d'aquesta qüestió. La portaveu del PSOE al Parlament, Pilar Costa, ha mostrat total "suport" i "confiança" a Andreu Manresa, amb qui "s'ha arribat a la internalització com a punt d'inflexió". Costa ha recordat que pròximament s'ha d'obrir el període perquè els grups parlamentaris facin les seves valoracions i que "ara no calen especulacions".

Per la seva banda, grup del tercer soci de govern, Unides Podem, també s'ha mostrat caut a l'hora de valorar: "Hem estat crítics amb Manresa i ara hem d'analitzar l'escenari", ha assegurat la seva portaveu adjunta, Esperança Sans. "Ens trobam en negociació amb els agents implicats amb IB3 per saber què és el més beneficiós per a l'ens", ha dit, i també ha recordat que hi haurà temps per debatre.

Mentrestant, el principal partit de l'oposició s'ha mantingut al marge del debat i ha assegurat que "no és el PP qui ha de liderar els nomenaments", que s'analitzaran una vegada s'anunciïn.

stats