Política15/04/2020

Menorca manté les ajudes socials per a famílies vulnerables amb fills de 0 a 12 anys

La institució va habilitar 150 targetes per a un total de 205 menors

Ivan Martin

MaóEl Consell de Menorca ha recarregat per segona vegada les targetes de prepagament per a la compra d’aliments i productes de primera necessitat per a famílies amb fills de 0 a 12 anys en situació de vulnerabilitat. L’ajuda social, iniciada el mes passat, té l’objectiu de pal·liar els perjudicis socials causats pel coronavirus i garantir que cap infant quedi sense aliment.

Així, s’hi han introduït 60 euros per a les famílies amb un infant de 0 a 12 anys, 100 euros per les que en tenen dos, i 30 euros suplementaris per a cada fill a partir del tercer, sempre fins als 12 anys. Aquest nou saldo cobrirà el període de dia 16 a dia 30 d’abril. El Consell va habilitar 150 targetes per a un total de 205 menors. Es tracta d’una mesura complementària a la del Govern balear de distribuir targetes de prepagament per als alumnes que tenen beca de menjador.

Cargando
No hay anuncios

L’exèrcit espanyol continua desinfectant

La Unitat de Desinfecció de l’Exèrcit de Terra arribà dilluns a l’illa procedent de Mallorca. Aquest dimecres ha netejat l’aeroport de Menorca després d’uns dies en què una vintena de soldats i cinc vehicles del Regiment d’Infanteria Palma 47 han desinfectat els ports de Maó i Ciutadella, les comissaries de la Policia Nacional, el Centre Penitenciari i diversos espais públics. El contingent militar restarà Menorca fins al pròxim dissabte.