Política 03/04/2019

Marga Prohens: "Amb Pedro Sánchez, l'escola concertada i la llibertat d'elecció dels pares tenen els dies comptats"

El PP mostra el seu compromís amb un ensenyament concertat de qualitat

Ara Balears
2 min
Quina escola volem?

PalmaLa vicepresidenta del PP i candidata al Congrés dels Diputats, Marga Prohens, amb el president del PP de Balears, Biel Company, i els candidats al Senat, Maria Salom i Miquel Ramis, s'han reunit aquest dimecres horabaixa amb representants de l'escola concertada i els han traslladat el seu compromís amb un ensenyament concertat de qualitat i amb la lliure elecció de centre per part dels pares.

Prohens ha afirmat que "Pablo Casado és un valor segur en la defensa de l'escola concertada i de la llibertat dels pares d'escollir el tipus d'educació que volen per als seus fills", i ha afegit que "es tracta d'una decisió que correspon prendre als pares i mai a l'Administració, ni a cap partit polític ".

Marga Prohens: "Amb Pedro Sánchez, l'escola concertada i la llibertat d'elecció dels pares tenen els dies comptat"

Així mateix, la popular ha assenyalat que "amb el govern de Pedro Sánchez, tant l'ensenyament concertat com la llibertat dels pares a l'hora de triar l'educació dels seus fills tenen els dies comptats", i ha posat èmfasi que "nosaltres no som com el partit socialista, que promou la confrontació entre l'ensenyament públic i el concertat. Volem la millor educació tant pública com concertada perquè formin una oferta educativa de màxima qualitat".

En aquest sentit, Marga Prohens ha apuntat que "des del Partit Popular facilitarem la lliure elecció de centre, mantindrem les deduccions d'IRPF a l'escola concertada i apostarem de manera clara i decidida per una educació de qualitat pròpia del segle XXI, incorporant les noves tecnologies i els darrers avenços, "perquè" l'important és tenir alumnes formats i preparats per sortir al mercat laboral ".

Finalment, Marga Prohens ha afirmat que "també hem traslladat als assistents a la reunió el nostre compromís amb l'educació especial, la mateixa que ha estat menystinguda per Pedro Sánchez; el govern ha restringit la possibilitat que els pares triïn el centre i el tipus d'educació que millor s'adapta a les necessitats dels seus fills".

stats