Educació
Política01/07/2022

Maó demana al Govern que l'Escola d'Adults s'ubiqui als quarters de Santiago

L'edifici té una superfície de 1.500 metres quadrats i està qualificat per a ús educatiu

Iván Martín

MAÓL'Ajuntament de Maó i el Govern balear han acordat ubicar l'Escola Oficial d'Idiomes als quarters de Santiago, segons ha anunciat el Consistori. D'aquesta manera, es posarà a disposició de la Conselleria d'Educació del Govern balear aquest equipament i ha sol·licitat a l'executiu autonòmic que se signi un conveni per concretar el projecte.

L'edifici té una superfície de 1.500 metres quadrats i està qualificat per a ús educatiu. L'objectiu és concentrar els equipaments públics de formació per a adults a la zona de Llevant de Menorca, ja que a l'edifici adjacent s'hi ubicarà la futura Escola d'Adults.

Cargando
No hay anuncios

El batle de Maó, Hèctor Pons, ha destacat l'oportunitat que representa aquesta iniciativa per al municipi: "Permetria que l'Escola Oficial d'Idiomes pogués desenvolupar tot el seu potencial, tenir visibilitat i ampliar el seu servei a la ciutadania en millors condicions".

A més, l'Ajuntament es presentarà a la convocatòria dels fons PIREP, el Programa d'Impuls a la Rehabilitació dels Edificis Públics del Ministeri d'Agenda Urbana. En el cas d'acceptar la proposta, la previsió de l'Ajuntament és iniciar les obres l'any 2024.