Política 06/08/2019

Malena Contestí deixa Vox Balears per les presumptes irregularitats en els comptes del partit

La diputada al Congrés ha comunicat la seva renúncia a Jorge Campos mitjançant un burofax

Ara Balears
1 min
Malena Contestí i Jorge Campos en un acte de partit.

PalmaMalena Contestí, diputada al Congrés de Vox Balears, ha anunciat aquest dimarts que es dona de baixa del partit "després de les informacions sobre les presumptes irregularitats a ActuaBaleares que han aparegut a la premsa els darrers dies, de les quals no he rebut explicacions satisfactòries".

"He pres la decisió de dimitir de tots els meus càrrecs a ActuaBaleares i de tramitar la baixa del partit amb efecte immediat", ha anunciat Contestí, qui ja ha notificat al president del partit, Jorge Campos, la seva renúncia "mitjançant burofax".

Diferents mitjans han informat de presumptes cobraments per part de cinc membres de la cúpula de Vox Balears, abans de la campanya electoral, mitjançant factures per assessories jurídiques que no s'haurien duit a terme. Campos ha atribuït aquest assumpte a l'extresorera del partit.

"És una decisió molt difícil per a mi, però que assumesc en coherència amb la meva integritat", ha dit Contestí, qui continuarà com a diputada al Congrés i com afliliada a Vox a escala estatal. Contestí no ha volgut ni confirmar ni desmentir si el seu sou també es va camuflar mitjançant factures per assessoria jurídica.

stats