Política31/05/2022

La licitació del nou geriàtric del Migjorn, a finals d'any segons la batlessa

El nou equipament oferirà assistència a 50 persones usuàries

Iván Martín

ES MIGJORNLa batlessa del Migjorn, Antònia Camps, preveu licitar les obres de construcció del nou geriàtric del municipi a finals d'any. La màxima responsable política del poble ha explicat que també és del mateix parer la consellera d'Afers Socials del Govern balear, Fina Santiago: "La consellera Santiago i la batlessa estam d'acord que a principis de l'any que ve posarem la primera pedra, perquè és una infraestructura molt important". I afegeix: "Cada vegada hi ha més gent que es fa gran, i per a un ciutadà del Migjorn no és el mateix passejar pel seu municipi que fer-ho a Maó o Ciutadella".

El projecte 'S'Engolidor' resultà guanyador del concurs arquitectònic per a la construcció del nou equipament que oferirà assistència a 50 persones usuàries. La construcció anirà a càrrec del Govern Balear, mentre que l'Ajuntament del Migjorn assumirà la despesa del mobiliari.

Cargando
No hay anuncios

D'altra banda, la batlessa ha assegurat que les obres de millora de l'ajuntament per convertir-lo en el primer de l'illa 100% ecològic segueixen el seu curs: "Les obres van començar fa tres mesos i es nota el canvi a un edifici tan emblemàtic, perquè estava en runes i ara serà l'enveja de la resta de municipis. Es basarà en principis de sostenibilitat i donarà exemple de la Menorca Reserva de la Biosfera".