Política 14/11/2015

Les obres de l’escola nova de Son Macià començaran el febrer de 2016

Ara Balears
1 min
Les obres de l’escola nova de Son Macià començaran el febrer de 2016

PalmaLes obres per construir l’escola nova de Mestre Pere Garau de Son Macià, a Manacor, començaran el proper mes de febrer i s’allargaran 14 mesos, segons anuncià ahir el portaveu del Govern, Marc Pons.

El Consell de Govern autoritzà ahir a l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals (IBISEC) la despesa anticipada màxima per a la licitació de les obres de construcció de la nova escola d’Educació Infantil i Primària, amb càrrec als pressupostos de l’exercici 2016 d’aquest ens públic.

El CEIP Mestre Pere Garau és un centre de 40 anys d’antiguitat amb unes característiques infraestructurals que no permeten d’ampliar-lo i que en els darrers anys havia hagut de funcionar amb aules modulars, recordà el Govern.

El juny de l’any passat el Govern signà un contracte de finançament amb el Banc Europeu d’Inversió en què constava el projecte d’execució de la nova escola, en virtut del qual es preveia que les obres començassin l’agost de 2015. L’IBISEC redactà el projecte, però la Direcció General de Pressuposts no autoritzà la disposició per poder-lo licitar.

El Govern autoritzà ahir la despesa anticipada a compte del pressupost de 2016 per agilitar el procés. El febrer es preveu que s’esbuqui el vell edifici. El pressupost estimat és de 3,7 milions d’euros.

stats