Palma
Política29/11/2021

L'Ajuntament de Palma destinarà 45 milions a polítiques socials

El pressupost inicial de Cort és de 475 milions

ARA Balears

PalmaL'Ajuntament de Palma ha informat que destinarà un total de 45 milions d'euros a polítiques socials. A través d'una nota de premsa ha detallat que, entre altres coses, es preveu que aquesta partida s'utilitzi per facilitar ajudes a les famílies més vulnerables del municipi, reforçar l'Oficina Antidesnonaments i millorar l'atenció a les dones víctimes de violència masclista.

Això ho han fet públic aquest dilluns, quan s'ha aprovat el pressupost inicial per al 2022. Segons han informat, Cort tindrà un pressupost de 475 milions, un 2,8% més que enguany. A més de les polítiques socials, Cort ha explicat que també es destinarà una part important del pressupost de l'any que ve a l'aposta per potenciar l'ocupació i la promoció turística, garantir més ajudes per als sectors econòmics més afectats per la pandèmia i reforçar la neteja de Ciutat.

Cargando
No hay anuncios

El batle de Palma, José Hila, ha assegurat que aquests són els "pressupostos de la recuperació econòmica" i ha remarcat que l'objectiu del Consistori és "continuar avançant en el nou model de ciutat que estam construint". A més, durant el ple extraordinari, Hila ha recordat que "el pressupost creix a la vegada que abaixam el deute sense incrementar els impostos". En aquest sentit, ha explicat que el 2015 el deute de l'Ajuntament era de 352 milions d'euros i que a final de 2021 serà de 195 milions, 157 milions menys.