Política 19/02/2022

José Hila lidera la nova executiva del PSOE de Palma

L'objectiu és continuar lluitant pel futur de la ciutat

ARA balears
2 min
La nova comissió executiva del PSOE de Palma

PalmaEl PSOE de Palma ha renovat aquest dissabte la seva comissió executiva. El projecte liderat pel batle de Palma, José Hila, ha rebut el 97% dels vots dels delegats del partit en el 8è Congrès dels socialistes de Palma. Poc després que es fes oficial la nova executiva, Hila ha volgut agrair la confiança dels votants i ha defensat que "continuarà fent feina al carrer, amb la gent de la ciutat".

Durant el seu discurs, el nou líder de l'executiva socialista ha repassat les principals línies polítiques del PSOE i ha remarcat el seu compromís de convertir Palma en "una ciutat més verda, justa, diversa i innovadora". A més, Hila ha recordat el que considera que són els grans "èxits" del seu mandat i ha destacat, entre d'altres, la construcció d'habitatges públics". A més, en el seu discurs ha promès que continuarà lluitant per transformar i modernitzar la ciutat: "El futur és ara".

Així, la nova comissió executiva de Palma estarà formada per: José Hila com a secretari general, Oscar Cereijo (vicececretari general), Xisco Ducros (Coordinació i acció electoral), Angèlica Pastor (Acció territorial i implantació d'equips de barri), Joana Adrover (Acció sectorial i diversificació econòmica), Joan Ferrer (Relat polític i model de ciutat i cultura), Teresa Riera (Cooperació i relacions internacionals). Miguel Romero (Administració, planificació i comunicació), Ramon Perpinyà (Transició ecològica justa), Silvana Gonzalez (Educació), Xisco Dalmau (Mobilitat sostenible), Ismael Gutiérrez (Habitatge digne), Sussanna Moll (Agenda feminista i relacions institucionals), Manuel Palomino (Ciutat cuidadora i humanització), Manuel Fernández (Agenda de drets de la gent gran), Patricia López (Agenda 2030), Katia Alcover (Esports), Aurelio Martínez (Ocupació), Pau Roig (Emancipació), Elena Navarro (Participació ciutadana), Daniel Oliveira (Ciutadania), Sergio Rico (Memòria democràtica i movient LGTBI), Andreu Alcover (Economia justa), José María González (Innovació), Jesús Granado (Formació) i Javier Palmer (Transparència).

stats