Eleccions
Política 19/10/2022

Joana Aina Campomar serà candidata de MÉS Esquerra a la batlia de Pollença

L'assemblea del partit ecosobiranista l'ha elegit com a representant del partit a les pròximes eleccions

ARA Balears
2 min
Joana Aina Campomar en una imatge d'arxiu

PalmaMÉS Esquerra ha anunciat que Joana Aina Campomar Orell serà la candidata del partit a la batlia de Pollença en les pròximes eleccions municipals previstes per a l'any que ve. El partit ecosobiranista ha informat, a través d'un comunicat, que Campomar ha estat elegida per l'assemblea local del partit i que el pròxim 6 de novembre es durà a terme la presentació de la seva candidatura.

A més, els ecosobiranistes han destacat que la resta de persones que conformen la llista de MÉS Esquerra a les pròximes eleccions de Pollença conformen una candidatura "molt compromesa i a la vegada amb una llarga experiència laboral i política". Al comunicat, han destacat que l'Ajuntament de Pollença "mereix ser gestionat de manera eficient, amb experiència en la gestió pública i una visió feminista i de futur que serveixi per capgirar les polítiques duites a terme pel pacte de dretes que llastren el progrés del nostre municipi".

El partit ha recordat que Joana Aina Campomar Orell ha estat secretària general de la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat al Govern de les Illes Balears entre el 2001 i el 2003 i del 2007 al 2011, consellera electa al Consell de Mallorca entre el 2011 i el 2015 i que en l'actualitat i des del 2015 és diputada i secretària de la Mesa del Parlament. Pel que fa a l'Ajuntament de Pollença és regidora des del 2019 pel grup municipal Junts Avançam en representació de MÉS per Pollença.

La candidata a la batlia de Pollença pel partit MÉS Esquerra ha assegurat que ella entén la política com "un mitjà per millorar la vida de les persones" i ha destacat que el fet de ser pollencina li ha permès "estimar la terra, la gent i les tradicions del nostre poble" i aquestes seran algunes de les claus del seu possible mandat. A més, davant l'avanç de l'extrema dreta, Campomar ha fet una crida a la ciutadania progressista perquè "tots remem cap a un mateix sentit". "Les forces progressistes, de gestió i de transformació ens hem de fer més fortes que mai. Cal multiplicar els resultats i aconseguir una batlia al servei del poble, transparent, verda i amb perspectiva social el maig del 2023", ha sentenciat.

stats