Política 03/10/2019

Jet2 comunica al Consell de Menorca l'augment de 1.500 places amb el Regne Unit

Replantejaran l’estratègia per a la temporada 2020 per adequar-la després de la fallida de Thomas Cook

Iván Martín
2 min
Responsables de Jet2 i del Consell s'han reunit per parlar del futur de les rutes que uneixen Menorca amb el Regne Unit.

MaóLa companyia aèria Jet2 incrementarà a la seva operativa amb Menorca 1.500 places d’avió entre aquest mes i principi del que ve, segons han anunciat aquest dijous els representants de Jet2 en una reunió amb la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora. L’augment de places es registrarà a les rutes que uneixen l’illa amb els aeroports de Birmingham, Glasgow i Manchester.

D’altra banda, els representants de Jet2 han expressat la intenció de replantejar l’estratègia traçada per a la temporada 2020 per adequar-la a la nova realitat sorgida després de la fallida de Thomas Cook. Aquesta revisió es farà a partir d’una operativa ja assegurada que començarà a principi d’abril i suposarà habilitar 26 nous vols i prop de 10.000 places, entre arribades i sortides, des dels aeroports de Londres-Stansted, Birmingham i Manchester.

La presidenta Susana Mora ha reconegut que aquesta notícia mitiga en certa manera els efectes de la caiguda de Thomas Cook. “Estan sent dies molt intensos perquè la fallida del touroperador britànic és un cop dur per a empreses i treballadors. Tenim el deure de fer tot el que estigui a les nostres mans per minimitzar-ne l’impacte a curt i mitjan termini”, ha expressat. Mora ha afegit: “Sabem que el mercat té les seves pròpies regles i farà els seus reajustaments, però hi ha decisions que demanen la màxima agilitat. La connectivitat i les accions de promoció turística són qüestions que no poden esperar. Cal anar tots junts, administració i agents econòmics i socials”, ha sentenciat la presidenta del Consell de Menorca.

La Fundació Foment del Turisme Menorca continua treballant per posar en marxa a final d’any i principi de 2020 les diferents accions promocionals al Regne Unit, coincidint amb el període de més impacte en les reserves, i aconseguir la màxima efectivitat.

stats