Política 21/02/2020

Jaume Garau defensa que tots els contractes s'han fet segons els procediments legals

L'expresident del Consell de Formentera Jaume Ferrer s'ha desvinculat del cas Contractes

Ara Balears
1 min
L’empresari Jaume Garau ja està declarant davant el jutge

PalmaEl cap de la campanya electoral de MÉS durant l'any 2015, Jaume Garau, ha tornat a declarar aquest divendres com a investigat al jutjat de Palma que instrueix la segona part del cas Contractes per la presumpta adjudicació il·legal de contractes menors. Garau ha defensat, en declaracions a IB3 Televisió, que tots els contractes s'han fet segons els procediments legals. "Quatre contractes, amb quatre administracions diferents, amb quatre governs diferents i amb quatre informes jurídics que destaquen que s'ha fet tot segons els procediments legals", ha assegurat.

L'expresident del Consell de Formentera Jaume Ferrer també ha declarat aquest divendres i, segons ha informat l'agència Efe, s'ha desvinculat del contracte amb Garau per fer una enquesta de satisfacció turística per poder fixar l'estratègia política l'any 2017. Ferrer ha destacat que ell "no era membre" del Patronat de Turisme i ha assegurat que "ell no hi va tenir res a veure".

A més, ha dit que la seva declaració ha estat molt breu "perquè no hi ha res a amagar" i ha criticat el PP, la part querellant, per "repetir una vegada i una altra el mateix discurs". "El lladre es creu que tots roben, i en aquest cas no és així", ha sentenciat.

Jaume Garau i diferents alts càrrecs de MÉS ja varen ser investigats pel Jutjat d'Instrucció número 9 de Palma i el magistrat va arxivar la causa. To i això, el PP va interposar una querella per altres contractes, pels quals han declarat aquest divendres.

stats