Política27/01/2014

Mayor Oreja renuncia a repetir com a cap de llista del PP a les eleccions europees

Ho va comunicar el 9 de gener a Mariano Rajoy i no formarà part de la llista dels populars al Parlament Europeu

Efe

MadridEl portaveu del PP al Parlament Europeu, Jaime Mayor Oreja, ha renunciat a repetir com a cap de llista del partit en els comicis europeus que se celebraran el proper mes de maig segons han informat a EFE fonts d'aquesta formació. Fonts pròximes a l'eurodiputat han confirmat a més que Mayor Oreja ha decidit no formar part de la candidatura del PP al Parlament Europeu.

Va ser el mateix Mayor Oreja, cap de llista del PP a les dues anteriors convocatòries, qui va comunicar la seva decisió al president del govern, Mariano Rajoy, en una reunió que van mantenir el 9 de gener. Segons ha explicat el partit, en aquella trobada Mayor Oreja va traslladar a Rajoy la seva opinió, segons la qual no havia de repetir, i tots dos van acordar fer pública la notícia quan es considerés oportú.

Cargando
No hay anuncios

Divendres passat, 24 de gener, el portaveu al Parlament Europeu va telefonar al president del partit per ratificar-se en la seva decisió i tots dos van acordar, després d'una conversa amb la secretària general, María Dolores de Cospedal, fer-ho públic aquesta setmana.