Política 27/01/2014

Mayor Oreja renuncia a repetir com a cap de llista del PP a les eleccions europees

Ho va comunicar el 9 de gener a Mariano Rajoy i no formarà part de la llista dels populars al Parlament Europeu

Efe
1 min

MadridEl portaveu del PP al Parlament Europeu, Jaime Mayor Oreja, ha renunciat a repetir com a cap de llista del partit en els comicis europeus que se celebraran el proper mes de maig segons han informat a EFE fonts d'aquesta formació. Fonts pròximes a l'eurodiputat han confirmat a més que Mayor Oreja ha decidit no formar part de la candidatura del PP al Parlament Europeu.

Va ser el mateix Mayor Oreja, cap de llista del PP a les dues anteriors convocatòries, qui va comunicar la seva decisió al president del govern, Mariano Rajoy, en una reunió que van mantenir el 9 de gener. Segons ha explicat el partit, en aquella trobada Mayor Oreja va traslladar a Rajoy la seva opinió, segons la qual no havia de repetir, i tots dos van acordar fer pública la notícia quan es considerés oportú.

Divendres passat, 24 de gener, el portaveu al Parlament Europeu va telefonar al president del partit per ratificar-se en la seva decisió i tots dos van acordar, després d'una conversa amb la secretària general, María Dolores de Cospedal, fer-ho públic aquesta setmana.

stats