Política 29/09/2015

Iceta demana al PSOE que reconegui la realitat "plural i diversa" d'Espanya

Ferran Casas
1 min
Foto de família del consell de política federal del PSOE / EFE

MadridEl primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha fet una crida al PSOE a "refer afectes i donar respostes davant la falta de reconeixement de la realitat plural i diversa" d'Espanya. En la reunió del consell de política federal, que agrupa els 'barons', ha afirmat que cal "demostrar amb fets que les aspiracions de la majoria de catalans caben a Espanya amb la reforma constitucional". Pedro Sánchez havia dit, però, que en cap cas acceptaran definir Catalunya com a nació.

El líder del PSC ha agraït als companys del PSOE la implicació en la campanya en què, segons ell, "l'immobilisme ha estat el gran derrotat" i el PSC ha tret el cap malgrat que els bancs només els donaven crèdit per a vuit diputats (en van ser 16).

Han intervingut també Sánchez i Susana Díaz. Després de definir com a "digne i esperançador" el resultat del PSC, la presidenta andalusa ha criticat que Rajoy "faci la migdiada". El líder del PSOE ha destacat la importància de les reformes i les ha presentat com a "inajornables".

stats