Política 16/02/2019

Habitatge i mobilitat, eixos del programa electoral del PSIB

Els socialistes de les Illes han recollit aquest dissabte propostes per aprofundir en les seves polítiques socials

Ara Balears
1 min
Un moment del debat que ha tengut lloc aquest dissabte a Palma.

PalmaEl PSIB-PSOE aposta per situar l'habitatge i la mobilitat com a pilars de l'estat del benestar, amb més recursos i amb "polítiques pioneres i valentes", per la qual cosa seran "dos elements crucials" del programa electoral, ha anunciat el coordinador de la conferència política del partit, Iago Negueruela, informa Efe.

Els socialistes han recollit aquest dissabte, en un acte duit a terme al Centre Flassaders de Palma, propostes de mobilitat i habitatge per a la conferència política del 16 i 17 de març, de la qual sortirà la base programàtica del PSIB-PSOE per a les pròximes eleccions del 26 de maig, ha fet saber la formació en un comunicat.

En el debat, Negueruela ha avançat que l'habitatge i la mobilitat "seran dos elements crucials de l'aposta programàtica, en què plantejaran propostes de futur perquè és el que espera la ciutadania".

El coordinador de l'àmbit de mobilitat és el regidor Joan Ferrer: "Plantejam la mobilitat com un dret de la ciutadania, com un pilar fonamental de l'estat social, com ho poden ser també l'educació i la sanitat".

Ferrer ha assenyalat les passes fetes des de diferents institucions, com l'electrificació del tren, el Pla de mobilitat de les Illes Balears i les noves concessions d'autobús discrecional que sortiran en un termini breu, però ha apostat per "anar més enllà i posar en marxa una proposta programàtica valenta en termes de mobilitat, líder amb la Llei de residus i la de canvi climàtic per aconseguir canviar el paradigma de la mobilitat a les Illes".

stats