Política 12/09/2019

El Govern invertirà 2.500.000 euros en projectes per al Port d'Andratx

Està previst que entre el 2020 i el 2021 s'executi el projecte de remodelació del morro del contradic actual

Ara Balears
1 min
La sentència del Suprem comportarà conseqüències significatives en la gestió del Club de Vela Port d'Andratx.

PalmaEl conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, acompanyat pel director general de Transport Marítim i Aeri, Xavier Ramis, ha anunciat aquest dijous la inversió prevista al Port d'Andratx per a aquesta legislatura, que ascendeix a un total de 2.500.000 euros.

Entre les actuacions previstes, destaquen la inversió de 198.000 euros en la substitució de les baranes actuals del port complint la normativa actual de seguretat d'utilització o la renovació dels acabats interiors i distribució dels banys públics del port.

A més, entre el 2020 i el 2021 està previst que s'executi el projecte de remodelació del morro del contradic actual amb la creació d'un martell i el reforç de l'escullera exterior per reduir l'agitació interior de la zona de gestió directa al port.

També, entre els projectes, figura el de la reposició de paviments i reordenació de voreres i vials de l'avinguda de l'Almirant Riera. Aquesta intervenció té un pressupost de prop d'un milió d'euros. Al marge d'actuacions concretes, està previst posar en marxa els contractes de manteniment i jardineria.

stats