Política16/09/2020

El Govern crearà una mesa amb els hotelers de Menorca per fer un seguiment del covid

Les reunions tindran lloc a Menorca i també hi participaran representants del Consell

Ivan Martin

MaóEl Govern balear impulsarà una mesa de diàleg amb empresaris del sector hoteler de Menorca amb l’objectiu de conèixer de primera mà les necessitats i conseqüències que la crisi sanitària causada pel covid-19 està provocant en el sector. Així ho ha anunciat aquest dimecres el conseller d’Economia, Turisme i Treball del Govern balear, Iago Negueruela, després de la reunió mantinguda amb representants de l’Associació hotelera de Menorca (Ashome).

“El Govern és sensible a les diferents realitats de les Illes; de fet, cada una té diversos productes turístics i clients. Cal estar junts i, per aquest motiu, hem acceptat la constitució d’una mesa permanent a Menorca, conjuntament amb membres del Consell insular i empresaris”, ha assenyalat Negueruela.

Cargando
No hay anuncios

D’altra banda, el president dels hotelers menorquins, Luis Casals, ha agraït l’interès mostrat per part de l’Executiu autonòmic. “És molt important sentir-nos escoltats i establir una comunicació directa. S’ha parlat sobre la situació financera i la necessitat d’allargar els Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO). Els pròxims mesos seran difícils i es preveu un escenari extremadament complicat”, ha subratllat.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la gerent d’Ashome, Azucena Jiménez, també han format part de la reunió.

Cargando
No hay anuncios