Política 20/12/2021

El Govern aprova una partida de 7,7 milions per al Conservatori de Música de Menorca

També inverteix 1,5 milions en el trasllat de l'escola d'adults als Quarters de Santiago

Iván Martín
1 min
Imatge de la Sala Augusta, futura seu del Conservatori de Música i Dansa de Menorca.

MAÓEl Govern balear ha aprovat aquest dilluns una partida extraordinària de 7,7 milions d'euros per a les obres de construcció de la primera fase del Conservatori de Música i Dansa de Menorca.

L'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (Ibisec) licitarà el projecte per construir l'equipament a la Sala Augusta de Maó, en el qual també col·laboren el Consell de Menorca i l'Ajuntament del municipi.

Els 7,7 milions d'euros es distribuiran en quatre anualitats en els pròxims pressupostos generals de la comunitat, fins a l'any 2024. La quantitat prevista per al 2021 és de 4 milions d'euros; el 2022, de zero euros, mentre que l'any 2023 s'hi dedicaran 2 milions d'euros i 1,7 milions el 2024.

Les obres de la primera fase tenen un període d'execució de dos anys. D'altra banda, el Consell de Govern ha aprovat 1,5 milions d'euros a favor de l'Ibisec per reformar els Quarters de Santiago de Maó i construir l'escola d'adults. Es construiran 15 aules, una aula polivalent, una altra d'informàtica, una biblioteca i un taller de cuina, a més d'habilitar una zona d'administració amb sis despatxos i una sala de professors.

stats