Parlament
Política 30/01/2024

Garriga (Vox): "El Govern balear afronta una legislatura incerta"

El vicepresident estatal del partit d'extrema dreta assegura que no renuncien a complir els acords amb el PP a les Illes

ARA Balears
1 min
Ignacio Garriga aquest migdia al Parlament

PalmaEl vicepresident estatal de Vox, Ignacio Garriga, considera que el Govern "afronta una legislatura incerta perquè depèn de les decisions de cinc persones que han demostrat que es mouen exclusivament per ambicions personals", en referència als cinc diputats que, malgrat que han estat expulsats de Vox, s'han quedat amb les regnes del grup parlamentari del partit d'extrema dreta a les Balears. Així ho ha assegurat en una entrevista a RNE que ha recollit l'agència Efe, un dia després de l'expulsió del president del Parlament, Gabriel Le Senne, i de la cap del partit a les Illes, Patricia de las Heras, del grup.

Garriga ha demanat disculpes als votants de Vox i ha traslladat un missatge de tranquil·litat, a més de garantir que continuaran treballant "amb la mateixa determinació i compromís que el primer dia". També ha remarcat que, malgrat tot el que ha passat, no renuncien a complir els acords amb el PP i que els dos diputats –Le Senne i De las Heras– incidiran en els compromisos que el partit d'extrema dreta va subscriure amb el PP de Marga Prohens.

A més, Garriga ha lamentat "l'espectacle" poques hores abans "de la consumació d'un cop d'estat", en referència a la tramitació de la llei d'amnistia en el Congrés. D'altra banda, el dirigent de Vox ha descartat que el cas de les Balears es pugui estendre a altres comunitats. "Tots els diputats, regidors i càrrecs que formen part de Vox estan compromesos amb les idees i així ho estan demostrant", ha sentenciat.

stats