Política
Política 30/09/2022

Ferrà es presentarà a les primàries de MÉS per optar a batle d'Esporles

El representant de la formació ecosobiranista al Parlament pren una decisió que per a ell implica "una gran responsabilitat, compromís, temps i passió"

ARA Balears
1 min
Josep Ferrà, en una imatge d'arxiu

PalmaL'actual portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha anunciat aquest dijous la seva candidatura a les primàries del partit per presentar-se a la batlia d'Esporles.

En un missatge difós a través de les xarxes socials i recollit per Europa Press, el parlamentari ha comunicat que és una decisió que "ha reflexionat prou i ha compartit amb les persones que més estima" i que per ell són "exemple de moltes coses i han treballat de debò per Esporles".

"No hi ha major orgull per mi que poder servir Esporles i per això faig la passa convençut; amb el cap i el cor decidits a emprendre un camí que implica una gran responsabilitat, compromís, temps i passió", ha assenyalat.

A més a més, ha assegurat que vol començar aquest camí "lliure de prejudicis, escoltant aquí i allà, per teixir ponts que s'uneixin". "Amb el cap i el cor us convid a acompanyar-me i construir un poble amb la participació dels veïns de tots els racons d'Esporles", ha finalitzat.

stats