Política25/05/2018

Familiars dels presos catalans, dels d'Altsasu i de Valtonyc es reuniran dimarts amb eurodiputats al Parlament Europeu

L'exmagistrat del TS José Antonio Martín Pallín i l'actor Alberto San Juan també participaran en els actes a la seu de la cambra a Estrasburg

Acn

BarcelonaUna delegació de vuit familiars dels presos catalans, dels presos d'Altsasu i del grup de suport al raper Valtonyc es reuniran dimarts amb diversos eurodiputats al Parlament Europeu a Estrasburg. El grup de familiars dels polítics i consellers cessats empresonats que viatjaran a França inclou Laura Masvidal i Anna Forn, dona i filla de Joaquim Forn; Diana Riba, la dona de Raül Romeva; Montserrat Bassa, germana de Dolors Bassa; Ferran Pegueroles Forcadell, fill de Carme Forcadell; Xavier Sànchez Picanyol, germà de Jordi Sànchez, i Francesc Riera, cunyat d'Oriol Junqueras. L'acte, sota el títol 'Defensant els drets fonamentals a la UE: el cas d'Espanya', està organitzat per vuit partits polítics amb presència a l'Eurocambra: ERC, el PDECat, Podem, PNB, Bildu, Catalunya en Comú, Izquierda Unida i el BNG. Això implica que compta amb el suport de tots els grups excepte PP, PSC i Ciutadans.

Els familiars oferiran una roda de premsa dimarts al matí al Parlament Europeu, a Estrasburg, que també comptarà amb la participació de l'exmagistrat del Tribunal Suprem José Antonio Martín Pallín i l'actor Alberto San Juan. Immediatament després participaran en una reunió amb eurodiputats, en què també han sigut convidats representants d'altres institucions europees.

Cargando
No hay anuncios

La delegació de familiars dels presos catalans, d'Altsasu i de Valtonyc seran a Estrasburg coincidint amb la celebració de la sessió plenària del Parlament Europeu, on participen tots els eurodiputats de la UE.