Primàries
Política 12/10/2022

L'exdiputat Aitor Morrás no es presentarà a les primàries de Podem Eivissa

"No contribuiré a l'escenificació d'una esquerra dividida i sempre immersa en conflictes interns", ha afirmat el regidor de l'Ajuntament d'Eivissa

ARA Balears
1 min
L'exdiputat de Podem, Aitor Morrás, en una imatge d'arxiu

PalmaL'exdiputat del Parlament balear i actual regidor d'Habitatge, Mobilitat i Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Eivissa, Aitor Morrás, ha anunciat aquest dimecres en una piulada a les xarxes socials la seva decisió de no presentar-se a les primàries de Podem Eivissa.

"En la meva participació política sigui institucional o no, per sobre del particular, sempre ha prevalgut l'interès col·lectiu, per la qual cosa no contribuiré a l'escenificació d'una esquerra dividida i sempre immersa en conflictes interns. Això és el que pretén l’ecosistema de dretes, i no seré jo qui hi col·labori", ha afirmat. D'aquesta manera, qui ha estat un dels puntals de la formació morada deixarà la primera línia política després de les eleccions del pròxim mes de maig.

Així i tot, Morrás ha explicat que té la intenció –"excepte que els partits que integren la coalició considerin el contrari"– de continuar amb el seu "compromís" amb la ciutadania d'Eivissa, "amb la mateixa empenta i diligència que el primer dia, ja que són molts els projectes engegats que s'han de consolidar".

Fa uns dies que Podem ha iniciat el seu procés de primàries per encarar les pròximes cites electorals. La coordinadora autonòmica, Antònia Jover, serà la candidata a la presidència del Govern després de la renúncia de Juan Pedro Yllanes. L'actual vicepresidenta del Parlament, Gloria Santiago, serà la cap de llista al Parlament per l'illa d'Eivissa.

stats