Política 27/11/2021

L'Estat aprovarà un milió d'euros per a un pla de sostenibilitat turística per a Eivissa

El ministre de Presidència, Relacions amb les Corts i Memòrica Democràtica de l'Estat, Félix Bolaños, ho ha anunciat en el Congrés del PSIB

ARA Balears
2 min
El ministre de Presidència, Félix Bolaños.

PalmaEl ministre de Presidència de l'Estat, Félix Bolaños, ha participat avui en el catorzè Congrés del PSIB-PSOE a Inca. Bolaños ha aprofitat la seva intervenció per fer una declaració governamental: ha dit que la setmana que ve s'aprovarà un milió d'euros per a un pla de sostenibilitat turística per a les Illes, concretament per a Eivissa.

L'objectiu del pla, segons ha explicat Bolaños, és "continuar apostant per un turisme sostenible i per donar suport a un sector econòmic tan important per a les Illes". Per aquesta raó, sumat al reconeixement del factor de la insularitat, el ministre de Presidència ha assegurat que "els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) són molt bons per a les Balears".

Bolaños també ha tingut temps per felicitar la gestió d'Armengol com a secretària general del PSIB-PSOE i per la presidència del Govern balear. Ha emfatitzat que el PSIB "està en forma" i que no té dubte que això es traduirà a tornar a guanyar les eleccions quan sigui el moment.

El ministre Félix Bolaños amb la presidenta del Govern, Francina Armengol.

El ministre ha llançat un missatge cap a l'optimisme en confrontació a la dreta espanyola, la qual ha definit com a feble i sense idees: "És impossible que tinguin un projecte de país quan no es posen d'acord ni en el seu propi partit", ha dit fent referència clara al Partit Popular.

"El PSOE és l'únic partit capaç de garantir un creixement econòmic amb drets, amb un Estat més ecològic, productiu i fort", ha enaltit Bolaños. Ha acabat dient que els socialistes són el present, però també el futur.

stats