Política 29/07/2021

Eric Jareño, nou portaveu del PP

Sebastià Sagreras s'encarregarà a partir d'ara de l'organització interna del partit

1 min
La presidenta del PP balear, Marga Prohens, arribant al Comitè Executiu del partit

PalmaLa presidenta del PP balear, Marga Prohens, ha acabat de perfilar aquest dijous el nou organigrama del PP, del qual serà portaveu el batle de Llucmajor, Eric Jareño. El nom de Sandra Fernández com a secretària general de la formació ja es coneixia des de començament d'aquesta setmana, però encara s'havien de designar càrrecs importants. A més de Jareño, el Comitè Executiu autonòmic de la formació de la dreta ha proclamat el diputat Sebastià Sagreras (Campos) com a vicesecretari d'Organització. Sagreras serà el responsable de coordinar les diferents àrees d'activitat del PP balear.

D'altra banda, Jaume Bauçà (Montuïri) serà el vicesecretari Territorial i treballarà per impulsar les juntes insulars, territorials, locals i de districte, i Juanma Lafuente (Menorca) serà el vicesecretari d'Acció Política, encarregat de l'estratègia del partit, així com del compliment de les ponències i dels documents que s'aprovin. Catalina Soler (Felanitx) serà la vicesecretària de Participació i Estefanía Gonzalvo (Andratx) ocuparà el càrrec de vicesecretària de Comunicació. Completen l'organigrama Vicent Roig (Eivissa) com a vicesecretari d'Innovació; Javier Ureña (Palma), president del Comitè de Drets i Garanties, i Llorenç Perelló, president del Comitè de Batles i Portaveus Municipals.

Segons ha explicat Prohens, també formaran part del Comitè de Direcció els presidents insulars del partit i el de la Junta Territorial de Palma. També s'hi sumen la presidenta de Noves Generacions, els portaveus dels consells insulars i el de l'Ajuntament de Palma.

"Amb aquests nous equips aconseguirem les sinergies adequades per recuperar les institucions perdudes", ha dit Prohens durant la reunió del Comitè Executiu.

stats