Política07/06/2019

EM-EU lamenta la falta d'acord entre Ciutadella i la Policia Local per les festes de Sant Joan

La formació avisa que es tracta d’una situació “límit i greu” arribar a aquestes dates amb el problema sense solucionar

Iván Martín

MaóEsquerra de Menorca-Esquerra Unida (EM-EU) s’ha mostrat preocupada per la falta d’acord entre l’Ajuntament de Ciutadella i la Policia Local en relació amb el reforç per les festes de Sant Joan. EM-EU considera que aquesta manca de sintonia pot ocasionar conseqüències en l’àmbit insular a la resta de municipis, a causa de la negativa de la Policia Local de fer hores extres, que –recorden– és un dret.

La formació d’esquerres avisa que es tracta d’una situació “límit i greu” arribar a aquestes dates amb el problema sense solucionar. Recorden que les festes a Ciutadella es repeteixen cada any els mateixos dies i hauria estat desitjable no arribar a aquesta situació i resoldre el conflicte abans. EM-EU també defensa els serveis públics i els seus treballadors, a més de les condicions laborals. Per aquest motiu, asseguren que ho traslladen a les agrupacions i coalicions que participen en les negociacions dels pactes municipals, insulars i autonòmics.

Cargando
No hay anuncios

EM-EU té entre els seus objectius la derogació de la reforma laboral i la millora dels serveis públics, i dotar l’administració autonòmica i local dels recursos necessaris per desenvolupar les seves funcions, ja que ara no poden per la legislació heretada del Partit Popular i la limitació en la convocatòria de places. La formació fa una crida a tots els grups municipals amb representació a Ciutadella i parts implicades per cercar-hi una solució i dedicar els esforços i temps necessaris perquè sigui com més aviat millor.