Política 16/06/2022

Una regidora d'Eivissa denuncia que ha rebut amenaces de mort per part del responsable d'un abocador il·legal

Podem qualifica els fets de "completament intolerables"

ARA Balears
1 min
La regidora de Medi Ambient a Sant Josep, Mónica Fernández.

PalmaPodem Eivissa ha expressat aquest dijous el seu suport a la regidora del partit a Sant Josep, Mónica Fernández, qui, segons ha explicat la formació morada, "ha rebut amenaces de mort per part del responsable d'un abocador il·legal". Segons ha detallat Europa Press, Podem considera "completament intolerable" que una representant pública hagi estat amenaçada per haver treballat amb la intenció de fer respectar les lleis i perquè no es posi en perill la salut de les persones i del medi ambient.

"És ben clar que a Eivissa, i, per descomptat, a Sant Josep, durant molts anys s'han tolerat activitats nocives i il·legals sense prendre mesures contundents per salvaguardar l'interès general i sense que la protecció del medi ambient fos una prioritat política per als vells partits", ha lamentat Podem.

La formació ha reiterat que no permetran que es mantingui un abocador il·legal ple de residus "perillosos i contaminants" que representen una "veritable bomba de rellotgeria". A més, han recordat que l'Ajuntament sol·licitarà permís judicial per accedir a la finca on s'acumulen les restes. Després, el Consistori carregarà els costos dels treballs de neteja al propietari de la finca, han recalcat.

stats