Ajuntament de Palma
Política 03/03/2023

Dimiteix el director de Comunicació de Cort i acusa el PP d'utilitzar-lo "electoralment"

José Juan Alcover fou investigat pel cas Multimèdia, i la Fiscalia li demana 17 anys de presó

1 min
Ajuntament de Palma

PalmaJosé Juan Alcover, que fins ara era el director de Comunicació de l'Ajuntament de Palma, ha presentat aquest divendres la dimissió, "després de ser utilitzat pel PP per un cas obert fa prop de 10 anys", ha explicat Cort en una nota de premsa. Concretament, es parla del cas Multimèdia, a partir del qual, segons la Fiscalia, dirigents socialistes varen destinar doblers públics a canvi d'informes que eren plagiats de l'OMS.

Alcover, que en aquell moment va estar relacionat amb la investigació, ja que fou tècnic de Comunicació de l'empresa Multimèdia –que va donar nom al cas– entre el 2008 i el 2011, fou absolt de tota responsabilitat penal per part de l'Advocacia autonòmica després de dictar-se l'obertura del judici oral. Així i tot, la Fiscalia li demana 17 anys de presó. "No va participar en cap dels processos de contractació que formen part del procés judicial, ja que no era la seva tasca com a treballador de l'empresa", remarca Cort.

Així i tot, el que fins ara ha estat director de Comunicació de Cort ha expressat que "no consent" que el PP l'utilitzi "electoralment en aquesta campanya com a cortina de fum", després de conèixer-se la imputació del president del Consell d'Eivissa pel cas La vida islados. "Preferesc fer una passa al costat i ara esper que el president del Consell faci el mateix", ha afirmat.

stats