Política 22/01/2022

Damià Moll renuncia al càrrec de coordinador general de Més per Menorca

L'ara excoordinador assegura que vol centrar tots els esforços en tasques institucionals com a director insular de Transports i regidor de l'Ajuntament de Ciutadella

ARA Balears
1 min
Damià Moll durant la reunió on va anunciar la seva renúncia.

PalmaDamià Moll va renunciar aquest divendres al càrrec de coordinador general de MÉS per Menorca. Segons ha informat el partit en un comunicat, Moll, que va ser elegit per liderar la formació en el II Congrés del partit l'any 2019, va informar que deixava el càrrec durant una reunió de l'executiva.

"Després de dos anys, s'ha consolidat satisfactòriament el projecte polític que vaig començar en el II Congrés del partit conjuntament amb la resta de l'executiva, però ara vull centrar tots els esforços en les meves tasques institucionals com a director insular de Transports i regidor de l'Ajuntament de Ciutadella", va dir com a motiu del seu comiat.

Tot i la renúncia, Més per Menorca assegura que Moll continuarà formant part de l'executiva del partit i mantindrà la responsabilitat de coordinar les relacions amb altres formacions polítiques.

A més, han agraït a Moll "tota la feina feta perquè el partit hagi continuat unit per treballar pels interessos dels menorquins, tant a través del seu lideratge com en la coordinació de l'acció política a les diferents institucions on la formació és present". Així mateix, han informat que a partir d'ara s'inicia el procés per substituir la figura de coordinador general.

stats