Política 23/12/2019

Cort invertirà 8,6 milions per recuperar l'Aigua Dolça

L'Ajuntament de Palma construirà equipament esportiu i un aparcament en aquest espai del Terreno, que ara està tancat i en desús

Ara Balears
1 min
Si es compleixen els terminis previstos per l'Ajuntamen,t s'Aigo Dolça reobrirà el 2022

PalmaL'Ajuntament de Palma invertirà 8,6 milions d'euros per construir un equipament esportiu i un aparcament a l'Aigua Dolça, l'històric espai ubicat al Terreno que va albergar el Club de Natació Palma entre 1941 i 1972, actualment tancat i en desús. L'elaboració del projecte tindrà un cost de 193.264 euros addicionals.

La regidora de Model de Ciutat, Neus Truyol, ha anunciat aquest dilluns el projecte, que serà finançat al 50% per fons europeus Feder i incorporarà prestacions d'eficiència energètica, amb la implantació d'aparells d'energia renovable i sistemes per l'estalvi d'aigua.

Cort aprovarà aquesta setmana el projecte bàsic per a la construcció de cinc plantes i un soterrani, en una superfície de 6.504 metres quadrats, que acolliran una piscina de sis carrils de 25 x 12 metres, un solàrium, zona de sauna, una cafeteria, set sales polivalents i un aparcament.

Les obres començaran l'estiu del 2020, i el termini d'execució serà de 24 mesos.

Segons ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, el projecte inclou tres plantes d'aparcament amb 85 places per a cotxes, 17 per a motos i 15 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Les instal·lacions també tindran un pati, el qual estructurarà l'espai, a més d'aportar-hi llum i ventilació.

stats