Política19/12/2018

L'Ajuntament de Palma rebrà 2,3 milions d'euros de la Llei de capitalitat

El Consistori disposa així d'una partida del Consell de Mallorca per fer front a algunes de les seves inversions més importants

Aina R. S.

PalmaL'Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca han signat aquest dimecres un conveni per a la inversió de 2,3 milions d’euros de la Llei de capitalitat, 800.000 euros més que l'any passat. El batle, Antoni Noguera, i el conseller de Desenvolupament, Joan Font, han formalitzat així l’acord, que té com a objectiu impulsar la construcció de noves infraestructures i dotar amb serveis Palma.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha afirmat que “és una molt bona notícia per a aquesta ciutat" i ha agraït la col·laboració institucional. Noguera també ha explicat que “aquestes inversions són un gran impuls per a l’economia sostenible i sobretot per a la ciutat del futur que volem” i ha assegurat que la Llei de capitalitat i l'impost turístic "són la benzina de l'Ajuntament de Palma".

Cargando
No hay anuncios

Per la seva banda, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, ha destacat que aquest conveni proporcionarà una millora dels serveis i de les infraestructures de Palma. Font ha explicat que ha costat trobar la fórmula adequada per fer efectives aquestes inversions, però que finalment s'ha trobat i és tota una garantia.

Accions subvencionades a través de la Llei de capìtalitat:

  • Remodelació del passeig de Son Sardina (170.000,00 €)
  • Creació del banc de terres de Palma (19.600,00 €)
  • Compra d’una autoescala per al Servei de Bombers de Palma (850.000,00 €)
  • Rehabilitació de la piscina de Son Hugo (713.800,00 €)
  • Adquisició d’un vehicle elèctric per a Son Reus (46.600,00 €)
  • Finalització de la construcció de la nova seu de l'IMI (500.000 €)