Emergència social
Política05/10/2022

Conxa Juanola no repetirà com a candidata d'Ara Maó a les pròximes municipals

Considera que dos mandats és temps suficient per estar en política

Iván Martín

MAÓL'exbatlessa de Maó, Conxa Juanola, ha anunciat aquest dimecres que no tornarà a presentar-se com a cap de llista per Ara Maó a les pròximes eleccions municipals de maig de 2023. Així ho ha anunciat l'agrupació d'electors en un comunicat, en el qual recorden que la fórmula d'Ara Maó "ha permès obtenir els millors resultats electorals que s'han donat en democràcia dins d'aquest espai ideològic".

Juanola ha assenyalat que ha arribat el moment de preparar nous equips: "Que encarin el nou mandat amb més força que mai per tenir responsabilitats de futur i aconseguir una societat que sàpiga afrontar els nous reptes i acompanyar una ciutadania conscient i responsable". I ha afegit: "El meu compromís amb la dedicació a un càrrec públic era i continuarà sent per dos mandats, per convicció i seguint la recomanació del nostre codi ètic aprovat l'any 2015".

Cargando
No hay anuncios

Sobre el relleu, Juanola ha assegurat que les persones que es presentaran "ho faran amb solvència, il·lusionades, honestes i compromeses amb tots els sectors socials que existeixen a Maó com a municipi divers". A més, ha promès que continuarà treballant fins al maig que ve amb els projectes que ajudaran a fer créixer la ciutat, entre els quals destaca la recuperació del Verge del Toro, el nou Conservatori de Música i Dansa a la Sala Augusta, el nou geriàtric als Quarters de Santiago i la reconversió de la nau SEAT en un espai de confluència de noves iniciatives.