Política22/11/2021

Podem convoca la III Assemblea Ciutadana per triar nou coordinador autonòmic

A partir d'aquest dilluns ja es poden registrar les candidatures

ARA Balears

PalmaPodem Balears ha convocat la III Assemblea Ciutadana per triar nou coordinador autonòmic per als pròxims quatre anys, un càrrec que actualment exerceix la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha. Segons ha informat Europa Press, el secretari d'organització autonòmic, Alejandro López, ha explicat que a partir d'aquest dilluns ja es poden registrar les candidatures. "Demanam que hi hagi màxima participació", ha reclamat López.

Aquest dilluns s'han publicat els reglaments i calendari del procés de primàries. El termini per elaborar documents estarà obert fins al 5 de desembre, i el termini de preinscripció de candidatures Consell Ciutadà Autonòmic i Comissió de Garanties Autonòmica estarà obert fins al 28 de novembre. Dia 29 es publicaran les precandidatures individuals, i a partir del 30 de novembre, fins al 5 de desembre, s'obre el termini per recaptar i entregar avals personals i col·legiats.

Cargando
No hay anuncios

A més, l'1 de desembre es procedirà al tancament del cens, mentre que dia 6 de desembre es farà el registre oficial de llistes i documents. Un dia després es farà la publicació provisional de candidatures, llistes i documents.

La campanya s'iniciarà el 10 de desembre i es tancarà dia 20. El termini de votacions serà del 15 al 20 de desembre. Es tria, per una banda, la coordinadora general autonòmica, que és el cap de llista, "i d'altra banda es tria la llista per separat on es pot seleccionar l'ordre", com ha recordat López. La publicació de resultats serà el 22 de desembre. De moment, ha anunciat candidatura la diputada en el Congrés Antònia Jover.