Política21/05/2019

Ciutadans fa un acte per presentar la llista a Cort cinc dies abans de les eleccions

El programa per als comicis municipals de Palma no ha estat publicat fins aquest dilluns

A. S.

PalmaL'acte de presentació de la llista de candidats a l'Ajuntament de Palma de Ciutadans s'ha fet aquest dimarts horabaixa, només cinc dies abans de les eleccions municipals, si bé ja s'havia fet pública amb anterioritat. La candidata a batlessa, la independent Eva Pomar, ha presentat 13 dels 29 integrants de la candidatura –la resta no han assistit a l'acte– i ha recordat una per una les seves principals propostes, com, per exemple, "arreglar aquests quatre anys de paràlisi i retrocés".

La cara més visible de Ciutadans a Cort fins ara i portaveu de la formació municipal, Josep Lluís Bauzá, ha estat relegat a la tercera posició de la llista. Mentrestant, a la segona posició, hi ha el fins ara quasi desconegut Alejandro Escriche. En quarta posició hi figura Joana Maria Capó, secretària de l'organització.

Cargando
No hay anuncios

El programa electoral per a les eleccions municipals també s'ha fet esperar: fins aquest dilluns no estava penjat al web del partit perquè encara no havia rebut l'aprovació del Consell General. No varen tardar tant el programa autonòmic i els tres programes insulars, que es varen publicar el 15 de maig: cinc dies després de l'arrancada de la campanya.

Pomar ha reivindicat la necessitat d'augmentar les brigades de neteja a totes les barriades i eliminar els grafits, sent aquest punt un dels puntals de la campanya electoral de Ciutadans a Cort. La candidata també ha recordat que "són el partit del bilingüisme i la lliure elecció de les llengües", segons Pomar, una de les "banderes" del partit que ha qualificat de "salvavides taronja". Invertir en la Policia Local i els Bombers de Palma són, també, dues de les propostes estrella de la formació municipal.