Política 29/05/2019

Ciutadans acusa Mateu Isern d'enganar els palmesans

El partit taronja es postula com a líder de l'oposició a Cort

Ara Balears
1 min
La regidora electa de Ciutadans, Eva Pomar, en una imatge d'arxiu.

PalmaLa regidora electa de Ciutadans, Eva pomar, ha censurat la decisió del popular Mateu Isern de renunciar a la seva acta com a regidor i portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma després de no haver aconseguit la batlia i l'ha qualificat d'"engany als palmesans".

"La decisió d'Isern és un engany als palmesans que varen anar a votar fa tres dies i varen decidit donar-li suport perquè sigui el seu representant", ha denunciat Pomar mitjançant un comunicat. La regidora electa de Cs a Cort ha atribuït la dimissió d'Isern "als mals resultats del PP a Palma, on els populars han passat de nou a sis regidors i han vist que bona part dels palmesans giraven l'esquena al seu retorn a la política".

"A hores d'ara, continuam patint aristòcrates de la política com el senyor Isern, que només vol treballar per als ciutadans si és assegut a la poltrona", ha acusat Pomar. En la seva opinió, el PP de Palma queda "sense cap" amb l'adeu d'Isern. "Des de Ciutadans assumirem el lideratge de l'oposició per fer front a les polítiques inoperants del pacte de govern", ha sentenciat.

stats