Política21/11/2018

Ciutadans critica els pressupostos del Consell de Mallorca sense aportar ni una sola xifra

A la roda de premsa per anunciar una esmena a la totalitat s'han limitat a enumerar motius genèrics com una presumpta imposició del català sobre el mallorquí

Ara Balears

PalmaLa consellera de Ciutadans Catalina Serra ha criticat aquest dimecres els pressupostos del Govern i ha anunciat una esmena a la totalitat sense aportar cap xifra per argumentar les debilitats dels comptes de la institució, com havien fet prèviament altres partits polítics a l'oposició.

Serra s'ha limitat a enumerar els nous motius per censurar aquests pressupostos, entre els quals hi ha una presumpta imposició del català sobre el castellà i el mallorquí que, segons ells, suposaria l'aplicació del model lingüístic de la institució. També ha criticat "les subvencions nominatives" que el Consell aprova "sense que tinguem clars els criteris perquè no siguin competitives". En aquest cas, ha fet referència a una ajuda que s'ha donat al Gremi de Llibreters de Mallorca.

Cargando
No hay anuncios

També han criticat la complexitat dels tràmits del Consell, "que resten agilitat i eficàcia a la institució", i que no s'hagi donat visibilitat al Consell "tot i els doblers gastats en publicitat i propaganda aquests anys". Altres temes criticats han estat la manca d'estratègies contra la precarietat laboral o d'una actuació transversal en relació amb la serra de Tramuntana.