Política 12/01/2020

L'extrema dreta reuneix centenars de persones a Palma per protestar contra el govern de Sánchez

A la concentració hi han participat els principals representants de Vox a les Balears, encapçalats per Jorge Campos i Fulgencio Coll

Ara Balears
1 min
Jorge Campos i Fulgencio Coll durant l'acte de protesta a Cort.

PalmaCentenars de persones s'han manifestat aquest diumenge a la plaça de Cort de Palma en resposta a la crida de Vox i d'altres organitzacions polítiques de dretes en defensa de la unitat d'Espanya i per protestar contra un govern espanyol que consideren que està "al servei del separatisme".

A la concentració hi han participat els principals representants institucionals de Vox a les Balears, encapçalats pel seu president, Jorge Campos, i el portaveu del partit a l'Ajuntament de Palma, Fulgencio Coll, qui ha assenyalat la necessitat de defensar "l'ordenament constitucional i la sobirania d'Espanya".

Els manifestants han exhibit nombroses banderes d'Espanya i han cridat frases com "Armengol dimissió", "Sánchez dimissió", "Puigdemont a la presó" i "Puta ETA". La protesta només s'ha vist alterada per la resposta amb insults d'un grup de joves manifestants a una persona que des d'un pis situat a la plaça de Cort feia sonar un xiulet durant la intervenció de Campos.

Per part seva, Jorge Campos ha destacat que el govern espanyol, presidit per Sánchez, està "en mans del separatisme". El líder balear de Vox ha subratllat també la necessitat que "compatriotes" de totes les ideologies s'oposin als qui volen "trencar Espanya".

Després dels discursos dels representants de Vox, ha sonat per megafonia l'himne d'Espanya, al qual ha seguit Que viva España, de Manolo Escobar.

stats