Política 04/12/2021

Catalina Cladera, nova secretària general del PSIB a Mallorca

Ha estat elegida amb el 93% dels vots

ARA Balears
1 min
Catalina Cladera durant el XIV Congrés de la Federació Socialista de Mallorca

PalmaCatalina Cladera serà la nova secretària general del PSIB a Mallorca. Aquest dissabte, la presidenta del Consell de Mallorca ha estat elegida pels socialistes per a aquest càrrec amb 134 dels 141 vots (el 93%). Durant el XIV Congrés de la Federació Socialista de Mallorca, la nova secretària ha explicat que assumeix el nou càrrec "amb molt de respecte i orgull, però també amb humilitat i ganes de fer feina per als ciutadans de l'illa".

"Avui és un dia molt especial, i el primer que vull fer és donar les gràcies per la feina feta a l'executiva anterior, que ha estat capaç de dur endavant un projecte ambiciós en una època difícil i que ens permet continuar treballant per a un futur millor", ha assegurat Cladera durant el discurs. A més, la nova secretària general del PSIB a Mallorca ha agraït l'esforç a la presidenta del Govern, Francina Armengol, de qui ha destacat "el seu lideratge" i li ha agraït la confiança que ha dipositat amb ella durant aquests anys.

Cladera ha remarcat que els socialistes són "el millor partit per liderar el futur de Mallorca, un futur ple de reptes, entre els quals destaquen la sostenibilitat econòmica, ambiental i social". "Hem de ser capaços d'assegurar un futur més just i resilient per als ciutadans de Mallorca, apostant pel turisme, però fent-lo més circular, capaç de durar tot l'any i oferir millors salaris als seus treballadors; per uns serveis socials i un estat del benestar que no deixin ningú enrere, i per polítiques que permetin la igualtat d'oportunitats per a tothom", ha sentenciat Cladera.

stats